top of page

Feng Shui Analizi İçeriğinde Neler Var?

Diğer Feng Shui uzmanı arkadaşlarımın paylaştığı analizlerin içeriği ve sunum şekilleri farklılık gösterecektir. Ben danışmanlık verdiğimde paylaştıklarım şöyle;


1️⃣Mekân ile İlgili Genel Bilgilendirme Metni

🎈🎁🎈

Mimar, Yoga ve Reiki paylaşımcısı, modern psikoloji ve kadim öğretilerde insanın nasıl ele alındığının araştırmacısı olarak, mekân ve mekânda yaşayan insan ile ilgili pek çok farklı bilgi ile kesişiyor yolum. Feng Shui analizinde önerdiğim düzenlemelerin yanında, mekânda sadelik, tüm duyularla mekânın algılanması, mekânda düzenlemede eyleme geçmeyi kolaylaştıracak bilgiler gibi konularda da bir derleme paylaşıyorum.


2️⃣Uçan Yıldızlar Haritası

🌟💫⭐️

Arazi ya da yapının yapım yılına göre hazırlanan element haritası, nam-ı diğer doğum haritası. Hangi bölgelerde hangi elementlerin aktif olduğu ve pozitif mi, negatif mi yönleri ile etkin olduklarının yer aldığı arazinin/mekânın krokisi veya düz yazı ile tarifidir. Destekleyici alanların nasıl daha da güçlendirilebileceği, olumsuz etkiler taşıyan alanların hangi müdahaleler ile etkisiz hale getirilebileceği konularında çözüm önerileri içerir.


3️⃣Güçlü Alanlar ve Kua Numaraları

☯️💟☮️

Arazi ya da mekândaki destekleyici alanların yer aldığı mekân krokisidir. Mekânda yaşayan ya da yaşayacak kişiler belli ise, Kua numaralarına göre belirlenmiş bireysel olarak destekleyici yönlerinin ışığında, yatak yönleri, oturma, çalışma masası yerleşimleri gibi önerilerin kroki üzerine işlenmiş çizimi de yer almaktadır.


4️⃣Senelik Etkiler

🗓📆📝

İçinde bulunulan yılın element haritasına göre arazi ya da mekânda uygulanması tavsiye edilen düzenlemeleri içerir. O yıl için güçlü alanlar, zayıf alanlar hangi bölgelerde yer almakta ve mekândaki bütüncül iyilik hâlini sağlamak için neler yapmak gerekir kroki üzerinde ya da düz yazı şeklinde paylaşımıdır.

🌀🌀🌀

Özetle, bütün bu veriler ışığında hangi malzemeler, renkler, geometrik formlar analizi yapılan alanın nerelerinde kullanılmalı, nasıl bir düzenleme yapılabilir gibi detayları elde etmiş olacak ve düzenlemelerinizi bu bilgiler ışığında yapabileceksiniz. Tüm süreç boyunca da irtibatta kalıyor, soru işaretletinizde destek sunmaya devam ediyorum.

🤗🌸😇

Keyifle, kolaylıkla, sevgi ile aksın hayat sizler için dilerim.

🙏🏽🌀💗


©Tuba İmik Saka 2019

Bu yazı ve yazıya ait görselin tamamı ya da parçalarının kopyalanması, kaynak göstermeksizin ve izinsiz paylaşılması, yazar isminin değiştirilmesi Telif Hakları Kanunu hükümlerince yasaktır. Aksi durumlarda yasal işlem uygulanır.

11 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page